Nume:

Parola:

Ai uitat parola? / Ajutor

Suzuki FESTIntrunirea Nationala a Posesorilor de Suzuki 4X4

In 2008, DOJO Motorsports (pe atunci inca ne numeam SuzukiDojo) a copt o idee mareata: o intrunire de pasionati Suzuki 4X4.Deci am dat sfoara'n tara ca daca ai o masina Suzuki 4x4, iti place sa socializezi si sa petreci ceva timp in aer liber, vino la Suzuki Fest ca sa te distrezi si o sa ai si sansa sa-ti testezi propria masina.

Cum editia 2008 Suzuki Fest a fost un succes, ne-am gandit ca de ce sa nu repetam?!? Zis si facut - am dat din nou sfoara'n tara si uite asa am reusit sa organizam a doua editie la Arpasul de Sus. Numarul de masini a crescut cu aproape 20%, iar noi nu putem decat sa ne bucuram!

Anul 2010 a fost un an de schimbari pentru noi. Cel mai important a fost ca ne-am mutat la noua locatie din Blv. Basarabia 250 (in incinta Grupului Industrial Titan, Sector 3). Mutarea a cerut mult efort, timp si bani. Am fost aproape siguri ca nu vom putea organiza Suzuki Fest in 2010. Editiile 2008 si 2009 au fost doua succese extraordinare, si ne aducem aminte de ele cu bucurie. Asa ca am facut tot posibilul (si chiar mai mult decat tot posibilul) pentru a repeta experienta si pentru a putea sa tranformam Suzuki Fest intr-o traditie 4X4 in Romania.

Asa ca (de acum) DOJO Motorsports a reusit sa ajunga din nou focarul entuziastilor de Suzuki 4X4 in frumoasa Sighisoara. Am introdus de asemenea o noua clasa (Standard), am construit un website dedicat evenimentului (www.suzukifest.ro), si am incheiat niste parteneriate de lunga durata pentru a continua experienta Suzuki Fest in Romania.